Planerar barn

Utebliven mens efter P-ring

2019-11-27 16:18 #0 av: Svartram

Hej, jag skulle verkligen behöva hjälp  håller på att bli galen snart. 

I Augusti bestämde äntligen jag och min sambo oss för att försöka skaffa barn något jag längtat efter väldigt länge. Jag tog ur min P-ring som jag haft i cirka två år och inväntade ÄL och mens. 

Men det kommer aldrig någon mens. Kroppen har ändrats väldigt sen jag tog ur p-ringen. Brösten har krympt och jag känner mig väldigt mycket mer uppblåst. 
Men jag har även fått väldigt annorlunda flytningar, oftast är dem vita och korniga nästan som gröt eller så är dem väldigt rikliga och nästan som vatten. 
jag äter både bidrottninggele och rosenrot för att hjälpa till men ingenting hjälper.

Jag var i kontakt med barnmorskan på familjecentralen efter 2,5 månader utan och hon uppmanade mig att återkomma efter fyra månader. Sökte då upp dem idag igen. Hon höll med mig om att det var konstigt och hänvisade mig till Kvinnokliniken. Skönt att det händer något tänkte jag ringde kvinnokliniken för att ta mig vidare och blir avsnäst kort med. "Vi tar inte emot besök förens efter 6 månader utan mens" 

Jag blir såklart väldigt nedstämd då jag fick indikationer från vården att jag skulle få starta en utredning. Kan jag på något sett få komma in tidigare?
Kan någon bara peppa eller berätta om ni varit med om något liknande för känner mig väldigt ensam och om någon har något tips. Alla mina vänner just nu väntar barn eller har precis fått barn så känner mig väldigt ensam. 

Anmäl
2019-11-27 17:38 #1 av: Cim92

Hur länge har du gått på preventivmedel? Under all den tiden så har du rubbat din egen cykel och det kan ta ett bra tag innan den kommer igång igen. Tror inte dina flytningar är något ovanligt heller, de ändrar sig beroende på var i cykeln man är. 

Kan tipsa om avsnitt 163. Det du inte visste om preventivmedel! av podcasten Alla Våra Ligg. Även att följa Vulverine på facebook och gruppen Fittlife - underliv och hälsa. Där kan du säkert hitta mer information! Tror inte du har något att oroa dig över, din kropp måste bara hitta tillbaka till sig själv :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.