Livet efteråt

App - Följa barnets utveckling

2018-11-04 01:34 #0 av: Flaeder

Det finns många appar där man kan följa just specifikt graviditeten. Nu närmar sig dock BF, och jag känner mig nyfiken. Jag vill gärna följa det nyfödda barnets utveckling via en app, när graviditeten har passerat. Vilken app ska jag välja? (Jag söker en app som funkar på en Android telefon.)

Anmäl
2018-11-04 07:44 #1 av: westerlind

Preglife ger uppdateringar om barnet även efteråt, och libero. Kanske kan vara nåt? (Vet dock ej om de fungerar till android!)

Medarbetare på traning.ifokus

Anmäl
2018-11-04 08:21 #2 av: oh-la

Jag anmälde bara förlossning i preglife med dottern så gick den över till utvecklingsversionen för barn. Har haft den nu tills dottern var två då den slutar uppdatera. Tycker den var kanonbra och gick igenom väldigt bra med både filmer och förklaringar och tips. Ovia har ju en också, men Ovia är ju ganska amerikansk i sin graviditetsapp så vet inte om jag är så intresserad för barnet. Tyckte preglife var kanon.

Anmäl
2018-11-04 13:23 #3 av: mollyt

Jag har också gillat preglife, fast jag har den för iPhone men antar att det är samma innehåll för android. Jag skriver fortfarande anteckningar i den för dottern, sånt att minnas liksom typ första övernattningen hemifrån osv.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.