Tips och goda råd

Podd?

2018-10-22 10:17 #0 av: Surpan

Jag skulle behöva lite tips på någon bra podd om graviditet/föräldraskap. När jag var gravid med sonen så lyssnade jag ibland på den podden som finns i preglife-appen, och den tyckte jag om. Jag lyssnade också ibland på Vattnet Går men Nina Campioni där olika gäster berättar om sina förslossningar. Jag tyckte det var rätt intressant då när jag inte gått igenom en förlossning själv ännu men jag klarar inte av "kändisbarnmorskan" Gudrun Abascal som hon har med som expert i programmet..

Kort sagt: Jag letar efter en podd om föräldraskap/graviditet som är underhållande, seriös, vetenskaplig. Jag vill inte ha en massa skräckhistorier bara och inte heller en massa "man klarar allt med andning och akupunktur". Det får gärna handla om mer än bara det fysiska med en graviditet och förlossning, som omgivningens reaktioner, att välja namn, tvåbarnschocken, relationen, föräldraledighet osv.

Vad är era bästa tips?

/Surpan
Medarbetare på Hår iFokus

Anmäl
2018-10-22 11:23 #1 av: LaSadie

Jag lyssnade på Ebba von Sydows podd. Den var underhållande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.