Första trimestern

Hela rummet snurrade när jag vaknade!

2018-07-19 08:08 #0 av: Tassen94

Vaknade för en liten stund sedan och hela rummet snurrade runt. Ropade på min sambo då jag var rädd att svimma, men det lugnade ner sig. Vände mig sedan från vänster sida till höger och då började snurra igen och jag kände mig lätt illamående.

Jag tänkte först att det har med graviditeten att göra, men sen kom jag på att det är så en kompis beskrev Kristallsjuka för mig. Har själv aldrig haft det dock.

Tror ni att det har med graviditeten att göra? Det svartna liksom inte för ögonen som det kan göra, utan rummet snurrade verkligen. Ska jag ringa mvc och be om att få ta lite järnvärden eller ska jag bara avvakta?

Anmäl
2018-07-19 08:15 #1 av: mollyt

Jag pratade med min BM om det igår när jag var där - hon pratade om hur vanligt det var med yrsel i den här värmen när man var gravid. Kan det vara så i ditt fall? Har det gått över nu?

Anmäl
2018-07-19 08:24 #2 av: Tassen94

#1 Ja nu har det gått över. Jag kräktes igår precis innan jag skulle gå och lägga mig, så jag fick dessutom upp all min kvällsmat. Så magen var väl extra tom nu på morgonen också. Det kan säkert vara värmen, har typ varit tropisk natt här i natt med. Igår mådde jag riktigt dåligt över hur varmt det var!

Anmäl
2018-07-21 18:11 #3 av: Devya

Låter egentligen inte så konstigt. Jag får det om det blir för varmt och speciellt om jag råkar stå upp just då men kan även komma om jag ligger ner.

Anmäl
2018-07-30 22:07 #4 av: Aasi1

Jag har varit med om det också men var så inte gravid. Jag åkte in till sjukhuset och det var kristall sjukan. Låter lite som det kan vara samma sak på det du beskrev.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.