Off Topic

Barnrum

2018-06-04 11:26 #0 av: Devya

Finns det någon annan här som är i gång med att göra i ordning barnrummet? Vi är kanske lite väl tidiga ute med tanke på att jag är endast i vecka 15, men strunt samma. Det är ju riktigt roligt.

Vi har just blivit färdiga och det blev bättre än vad vi trodde men skulle velat ha lite ljusare färger på de två andra bergen. Men annars är vi riktigt nöjda med tanke på att vi är ett par riktiga amatörer. :)

Anmäl
2018-06-04 11:33 #1 av: Maria

Jättesnyggt.Glad Jag personligen tycker att det är bra att färgerna är så mörka och lika varandra för då blir det inte så plottrigt.

/Maria

 

Anmäl
2018-06-04 11:45 #2 av: Thiah

#0 Du är välkommen till finland och göra mina grannars rum också Skrattar

Det blir jättefint sådär. Håller med Maria om att det kan bli plottrigt annars. 

Har ni funderat på belysningen? En ljusslinga ovanför bergen vore ju fint som mysbelysning

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Anmäl
2018-06-04 11:47 #3 av: Maria

Eller en "spot" i hörnet ovanför solenGlad

/Maria

 

Anmäl
2018-06-04 13:43 #4 av: Devya

#1 Vi hade ursprungligen tänkt oss bara lite ljusare toner men matchande färger ändå. Men det blev som sagt ändå ett resultat som vi blev nöjda med lyckligtvis. Nu måste vi bara få ihop möblerna!

#2 Vi har inte kommit så långt som till en vettig belysning men hade tänkt skaffa en star projector så att det kommer stjärnor här och där. Sen igen vet jag inte hur praktiskt sånt är annat än att det ser mysigt ut haha.

Det är annars otroligt lätt att fixa själv sen. Man behöver inte vara atletisk eller något, bara veta hur man använder tejp. ;) Solen var dock knepigare!

En ljusslinga ovanför bergen låter ju mysigt :)

#3 Den tanken slog oss också faktiskt men vi ska se hur vi får det praktiskt fixat.

Funderade på att skaffa mumin figurer och lägga på den andra väggen eller på garderoben men tror det får vara nog så här för annars kan det bli för mycket. För många idéer kan bli för mycket. :)

Anmäl
2018-06-04 17:00 #5 av: MonicaLagerquist

Jättefint!

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.