Komplikationer

Kroppen ballar ur?!

2017-11-22 12:17 #0 av: Crazycatlady91

Hej!

Jag och min sambo har försökt skaffa barn en tid nu utan något pluss. Den 26 oktober hade jag äl och min kropp började efteråt kännas lustig. Ska försöka förklara så tydligt som möjligt. Ca en vecka efter äl kom en väldigt svagt brun flytning med "trådar" i, höll i sig 6 dagar och försvann. Sen testade jag igår ett test som visade negativt, men har huvudvärk, illamående, metallsmak i munnen, trött trots sovit 10+ timmar per natt och molande värk i nedre delen av magen och ibland sticks det till. Vad kan detta vara? Någon som känner igen sig? Har varit gravid tidigare men var då 17 år och minns inte så mycket mer än att jag inte plussade förens vecka 9, kan det vara så att jag är låghormonare? Snälla hjälp! Vården tycker att jag ska vänta men mår så konstigt!

Anmäl
2017-11-23 10:35 #1 av: Starfall

Mitt tips är att göra ett till graviditetstest och se vad det visar. Du kan också ringa till kvinnohälsovården och rådfråga. Håller tummarna för att det ska visa positivt! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.