Första trimestern

Gravid + gul snoriga flytningar !

2017-10-19 20:56 #0 av: Anonym

Varning snusk info! Är gravid i 7+4 och under de senaste dagarna/veckan har jag fått konstiga flytningar, jag har haft väldigt rikliga flytningar sedan jag blev gravid men nu har de tjocknat till sig och ser ut som snor, alltså riktigt snor. De luktar inte illa för hade de gjort de så hade jag trött på svamp men de varken luktar eller kliar. Någon som haft liknande under tidig graviditet eller bör detta kollas upp?

Anmäl
2017-10-19 23:48 #1 av: Thiah

Flytningarna kan leva sitt eget liv när man är gravid. Så länge underlivet inte kliar eller luktar så skulle jag inte bry mig

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Anmäl
2017-10-20 11:30 #2 av: [Smulan_88]

Prata med din barnmorska så att det inte är en början till en infektion. Flytningar ska helst inte vara allt för ”färgade”, då det lan indikera att något är fel. MEN som Thiah skriver så kan de absolut leva sitt eget liv när man är gravid, så det behöver inte betyda något. Men iom att du själv reagerat på färgen så bör du nämna detta för din barnmorska.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.