Allmänt om graviditet

Blodblandad flytning? *varning för bild*

2017-07-31 16:16 #0 av: denice95

Har läst en del angående nidblödningar och verkar som dom oftast är typ rosafärgade. Hur länge brukar de hålla i sig?
Fick nämligen en liten flytning med en blod "remsa" i och blev lite fundersam om de kanske kunde vara något tecken på fästning..? Även blivit hård i magen sista veckan vilket jag typ aldrig brukar vara, har dock börjat äta tabletterna KVINNA sedan några veckor tillbaka så det kan väl bero på det? :)

Anmäl
2017-07-31 16:17 #1 av: denice95

Bild på flytningen 😝

Anmäl
2017-07-31 21:46 #2 av: RoxannaS

Alltså jag har aldrig hört att någon fått blod i flytningen pga vitaminer, för jag antar att de är vad du menar? Du kan dock ha blivit kättare gravid tack vare dem då de kan saknas vitaminer i kroppen som gör att man har lite svårare att bli gravid. Men de verkar som att de skulle kunna vara en nidblödning.
När väntar du nästa mens?

Anmäl
2017-07-31 21:55 #3 av: Smulan_88

Tabletterna kan orsaka den hårda magen då de innehåller järn.

Vad gäller "blödningen" kan det vara en mellanblödning, spottings eller nidblödning. Håller tummarna att det är bebis på G!! :)

Anmäl
2017-07-31 22:14 #4 av: denice95

Nä menar inte blod i flygningen pga tabletterna utan där fundera jag över den hårda magen :) funderar över om flygningen kan vara en nidblödning. Fick nyss rosa flytning efter toabesök 🤔 (bild)

Väntar nästa mens nu på fredag 4/8. Känner kraftigt av mina ägglossningar med molande värk i magen. Hade samlag två dagar innan värken kom. Även dagarna efter

Anmäl
2017-08-01 01:39 #5 av: RoxannaS

Låter som nidis :)

Anmäl
2017-08-22 22:55 #6 av: denice95

Förvirrad själ här..
Jag tog ett grav test typ samma dag som jag skrev senaste inlägget och det visade som väntat negativt.
3 dagar innan mensen var beräknad fick jag den, dock var den annorlunda motför hur den brukar vara. Och när den verkade skulle avta så var det som att det drog igång igen, slutade med att jag hade mensen i 6 dagar.

Planen är/var att det var nu i augusti vi skulle göra vårat första verkliga försök. Slutade med p-piller i maj och kom igång med ägglossning redan i juni och haft ägglossning sedan dess med molvärk och klibbiga flytningar. Nu till saken, enligt min app skulle jag ha ägglossning den 15/8 men har inte fått ett enda tecken på någon ägglossning.. haft endast vattniga genomskinliga flytningar sedan över en vecka tillbaka och den verkar inte vilja ändra sig heller. Brukar inte ha vattniga flytningar så pass länge..?
Vad beror allt detta på? Kan det vara så att jag inte får någon ägglossning denna månad? Kommer mensen ändå isf?

Många frågor och funderingar 🤔

Anmäl
2017-08-31 22:00 #7 av: denice95

Enligt mina två appar skulle jag fått mensen antingen igår eller i förrgår, men den har fortfarande inte synts till.
Brukar alltid få mensen på morgonen då jag vaknar men sist så var den ju först och främst 3 dagar för tidig och den kom dessutom runt 17-18 tiden på dagen.. 🤔

Fortfarande inte känt av någon ägglossning denna månad och tycker mig den sista veckan kännas lite svullen om magen.. Skulle det mot förmodan vara så att jag kanske är gravid ändå?
Hur långt gången kan man vara utan att det ger ett positivt grav test?

Tacksam för svar :) Ska vänta någon dag till för att se om mensen dyker upp innan jag gör ett test till.

Anmäl
2017-09-02 19:22 #8 av: denice95

Ingen som kan ha någon tanke?
Fortfarande ingen mens, tog ett test igår morse innan jobb men visade då inget

Anmäl
2017-09-02 19:53 #9 av: RoxannaS

Du kan ha ägglossning utan att känna. Man har inte heller normalt ägglossning varje månad heller. Den kan hoppa över. Man får i normala fall ägglossning 10-11 gånger per år. De är inget konstigt. Kan vara så att den uteblev den här gången. Man kan också ha vattniga flytningar vid äl. Man behöver inte alltid känna av den heller. De kan vara så att kroppen fortfarande är lite rubbat efter pillrena. De sägs att de kan ta upp åt ett år innan kroppen är helt återställd efter hormontabletter. Så stressa inte. De kommer lösa sig. :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.