Väntar barn

Kronans barnvagn

2017-05-10 09:48 #0 av: Cilyb

Är det någon här inne som har kronan duo s barnvagn? Vi funderar på att köpa hem den. Men vill gärna höra era för och nackdelar om den här vagnen :)

Anmäl
2017-05-13 00:00 #1 av: LovisaC82

Jag har precis den på bilden med 4 fasta hjul och är så nöjd. Trots att den är rejäl och stadig är den ändå inte tung eller direkt klumpig. Nu är min årsmodell 2014 och om jag förstått det rätt så har sittdelen uppdaterats så fotdelen är längre med fotstöd annars är det väldigt kort.

Suffletten är bra med inbyggt solskydd men jag skulle gärna ha sett att det hade gått att dra det längre fram för att stänga ute solen bättre. Den är väldigt hög så solen hittar gärna in hur man än vrider och vänder på vagnen.

Har inte använt liggdelen så mycket men den är rymlig och kan användas länge.

Jag har lastat min tungt och det märks inget än, den tar massor och tål det otroligt bra än så längre. Det enda som hänt på min vagn är att varukorgen som är lackad har blivit lite skavd.

Kan inte annat än säga att jag är så nöjd, väldigt mycket vagn för pengarna. Hjulen kräver lite kärlek i form av pumpning med jämna mellanrum men that's it. Den bara rullar och rullar :).

Anmäl
2017-05-15 17:10 #2 av: Cilyb

Tack så mycket för svar :)

Det blev faktiskt en kronan city istället :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.