Allmänt om graviditet

Svagt streck och mens?

2017-01-06 00:58 #0 av: thetovas

Hej! Jag har under en tid, inte lång  tid men har känt mig väldigt konstig. Jag har haft ont i magen, huvudvärk, trött och varit otroligt irriterad  och känslig. Nu till saken dagen efter då mensen skulle kommit, fick jag sån otrolig mensvärk, men mensen kom inte fören 3-4  dagar  senare, det började med lite mens, som  sedan blev mer och mer. Så idag gjorde jag ett grav test  ändå, tycker att det visar ett väldigt svagt streck, mina vänner sa det också, men kan inte riktigt avgöra.. Ser ni något??

Anmäl
2017-01-06 02:13 #1 av: RoxannaS

Kanske kan ana något. Troligtvis missfall då :/

Anmäl
2017-01-06 05:44 #2 av: Alexzandra630

Jag ser inget streck men om det finns där så är det ju antagligen missfall.

Anmäl
2017-01-06 06:07 #3 av: Fien

Jag ser inget streck heller så kan ju bara vara kroppen som luras. Inte ovanligt att mensen hoppar ibland...

Anmäl
2017-01-06 11:13 #4 av: Anonym

jag ser ett sträck.. Och som dem andra säger kan det vara missfall :( Hur ser mensen ut? Är det vanligt rinnigt blod eller blodklumpar? Styrkekramar!

Anmäl
2017-01-07 20:58 #5 av: thetovas

I början så var mensen väldigt ljus, lixom rosa/röd för att sedan  övergå till klumpar, dock är den slut idag. Den varade i 5 dagar, brukar annars ha mens i 7 -8 dagar, så kanske var missfall då.. Jag drack på nyår, dagen efter hade jag  så otroligt  ont i magen, det var den kraftigaste mensvärk jag någonsin känt, det gjorde fruktansvärt ont. Tänkte om  det kanske har något  med det här att göra? Dricka brukar jag, men inte brukar jag ha så ont i magen dagen efter. Men mensen kom inte fören 2 dagar senare, så det kanske var ett missfall då? 

Anmäl
2017-01-07 21:03 #6 av: thetovas

Måste tilläga några saker. Jag fick även  en blödning som påminde mkt om nidblödning, precis den tiden som det skulle ha inträffat om det var en nidblödning fick jag en blödning. Jag brukar heller inte ha  dåligt humör vid mens, men mitt humör.. Det går inte över någon gång. Jag har ingen aning vad det beror på. Tänkte om  jag var gravid kanske det var svaret, men nepp, det har fortfarande inte gått över. Aldrig haft sånt här hemskt humör :(

Anmäl
2017-01-07 21:04 #7 av: Fien

Att du drack innan du eventuellt plussat har ingenting med ett eventuellt missfall att göra. Om det nu var ett missfall så hade det hänt ändå. Om du verkligen vill veta om det var ett väldigt tidigt missfall så ta ett test till, ofta får man plus flera veckor efter ett missfall då man har hcg hormon kvar i kroppen. Annars släpp det och gå vidare, och fokusera på en eventuellt ny graviditet istället. :)

Att mensen hoppar några dagar är helt normalt och inget som talar för ett missfall.

Anmäl
2017-01-07 21:07 #8 av: thetovas

Ja, jo, jag vet att mensen kan hoppa några dagar, men just denna  gången kändes det konstigt. Dels att jag känt mig konstigt innan mensen skulle komma, och så kom den sent, jag äter p-piller, men hade glömt piller denna månad. Alltid annars när jag slutar med p-piller får jag mensen nästan direkt, men inte denna gången.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.