Planerar barn

När ÄL i förhållande till flytningar/smärta?

2016-12-14 18:08 #0 av: Candela

Jag har aldrig använt ägglossningstester, för det känns som en onödig utgift...

Jag brukar få väldigt tydliga smärtor antingen till höger eller till vänster om livmodern runt dag 13 i menscykeln. Jag brukar vid denna tidpunkt även ha typiska ägglossningsflytningar, så jag antar att det är ägglossning då? 
Eller lossnar ägget dagen efter smärtan?

Vissa månader får jag nästan ingen smärta men mycket flytningar och andra gånger kan det bli tvärtom (smärta men sparsamt med flytningar). Någon som vet vad det kan bero på?

Anmäl
2017-01-18 09:04 #1 av: [Fialisa94]

Bumpar här lite! Om man har ont i ena sidan av äggstockarna, är det alltid ägglossning på g då? Hur många dagar från att man får känningar kan det ta innan faktiskt äl?

Anmäl
2017-01-18 09:11 #2 av: Fien

Jag har mest känningar innan ägget släpper. Ca 1,5 dag känns det. Det är jag rätt säker på för jag körde med äl test under de tre månader som vi försökte bli gravida. På tredje försöket kände jag själva befruktningen dagen efter (på fm). Då hade känningarna släppt och vi hade haft sex kvällen innan.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.