Mammor

Sundsvalls mammor

2015-12-04 13:48 #0 av: Azeman86

Hej! Jag bor i norra Sundsvall dit jag flyttade till i somras från Hälsingland. Fick en dotter för 4 veckor sedan och på söndag är hon en månad gammal. Söker nya människor att lära känner då jag absolut inte känner någon här mer än gubbens familj och vänner. Så skulle varit trevligt att lära känna lite nytt folk och komma ut och umgås lite. Speciellt när gubben börjar jobba nu igen, då han jobbar nattetid.

Intressen är djur och natur, film, musik, anime och manga, mm. Men blir inte så mycket gjort nu mer än att ta hand om tösen, sova och försöka hinna komma ikapp här i hemmet lite. :)

Vill gärna träffa någon som också fick sitt första barn nyligen, men såklart. Alla möjliga människor vore trevligt att träffas!

Vill också jätte gärna ha tips på aktiviteter som kanske kan ske runt Ljustadalen som man kan ta med dottern på och där man kan träffa lite folk. :)

http://ai-chan.weebly.com/ 

Anmäl
2015-12-04 14:07 #1 av: VildaVittra

Jag bor inte i Sundsvall eller så, men vill tipsa om att Svenska kyrkan har en hel del aktiviteter för barn samt deras föräldrar där du kan knyta kontakt med andra. Och man måste inte vara kristen för att delta. 

https://www.svenskakyrkan.se/sundsvall/defaultaspxid728575

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.