Allmänna råd och tips

Recension-Levender Nappy Salve

2009-12-01 18:23 #0 av: JohannaMax

Här kommer en recension på Levender Nappy Salve från Purepotions och www.bjuti.se Håll ögonen öppna för snart kommer en tävling med en burk Nappy Salve i pris!!

www.bjuti.se

Levender nappy salve är en 100% naturlig salva speciellt anpassad för barn. Den lämpar sig bra för att smörja vid blöjanvändning och ger då ett dagligt skydd mot fukt. Nappy Salve är också bra till rödsnutna näsor, småsår och torra hudområden. Salvan kan naturligtvis också användas av vuxna och passar då för till exempel torra händer.

Den innehåller precis som alla produkter från Purepotions inga syntetiska färgämnen, doftämnen, konserveringsmedel, petrokemikalier eller parfymer.

nappysalve.jpg

 

Recension

Jag har testat Nappy Salve på sonen fem månader, dottern fyra år och mig själv. Den fick en tuff start i fjällen med -12 grader och allt vad det innebär med nariga läppar, rödsnutna näsor och torra händer men den klarade det alldeles utmärkt!!

Nariga läppar blev det på dottern direkt och sonen låg i pulkan och dregglade och blev våt om kinderna, in och smörja på samt att smörja innan när vi gick ut i fortsättningen gjorde att det nariga försvann i ett nafs och nu inte kommer tillbaka trots att dottern slickar sig, iom att jag smörjer in henne innan vi går ut.

Sonen började med pureér och gröt och blev röd i rumpan så även där blev det daglig användning av salvan vilket resulterade i en fin o torr rumpa utan röda utslag.

På mig själv använder jag den nu dagligen som läppbalsam och på mina händer som blir torra och får stora "torrsår" av kylan och de är mjuka o fina igen. Även perfekt till torra armbågar!

Detta är verkligen en salva jag kan rekommendera! Att den är utan syntetiska färgämnen, doftämnen, konserveringsmedel, petrokemikalier eller parfymer gör ju att man gärna använder den på sina små.

Salvan säljs i två olika storlekar 15 ml perfekt för handväskan eller fickan och 60 ml.

 

Snart kommer en tävling med salvan som pris så håll ögonen öppna!

www.bjuti.se säljer salvan och i samma serie finns även Camomile Baby Oil, den är återfuktande att ha i badet, ha som massageolja eller användas som rengöring om den appliceras på fuktad bomull först.

www.bjuti.se hittar du även make up och hudprodukter som inte är testade på djur och de flesta innehåller inga parabener eller mineraloljor utan innehåller istället naturliga ingredienser. Man kan läsa mera om varje varumärke på hemsidan.

bjuti.jpg

www.bjuti.se

 

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2009-12-06 14:45 #1 av: JohannaMax

Någon som har önskemål eller tips på vad tävlingen ska handla om?

Den måste ju passa målgrupperna gravida, planerar barn och småbarnsföräldrar.

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2009-12-06 22:04 #2 av: jn84

Intressant artikel! Jag blir helt klart sugen på att testa!

Har gravid.ifokus någon slogan? Eller det kanske inte finns reklam för olika sajter med slogans längre?

Annars kan vi ju tävla i vem som prickar närmast bf ;)

Anmäl
2009-12-08 12:40 #3 av: JohannaMax

#2 Det tycker jag att du ska göra!!

Det kanske skulle funka med en tävling med närmast bf, då måste vi utse någon med bf hyffsat snart som alla gissar på??

Någon annan som har tips om bra/rolig tävling som passar alla?

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2009-12-08 16:00 #4 av: Tisdag

Förslag på tävling;

Bästa husmorstipset för graviditet/spädbarn.

Anmäl
2009-12-16 10:41 #5 av: JohannaMax

Vad tycker ni? Ska vi ha en tävling med bästa husmorstips för graviditet/spädbarn som Tisdag föreslår eller har ni fler förslag?

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.