Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Tävlingar

*TÄVLING*

2013-05-14 08:43 #0 av: ChristineL

Var med och tävla om ett presentkort hos Lilla Grodan Design värde 300:-

Dags att dra igång en tävling här på sajten tycker vi!

http://www.lillagrodandesign.se/

Tävlingen går ut på att du ska skriva ner ett roligt sätt att berätta för omgivningen att man väntar barn. Det är inget du måste gjort själv, huvudsaken är att det är lite kul och fiffigt.

Tävlingsregler:

  • Skriv ner ett roligt sätt att berätta för omgivningen att ni väntar barn
  • Du ska vara medlem på gravid.ifokus.se
  • Endast tävlingsbidrag i kommentarsfältet
  • Endast ett bidrag per person
  • Frågor besvaras av sajtvärden via PM
  • Vinnare utses av ChristineL och Tina-A
  • Vinnare meddelas via PM och här på sajten efter tävlingens slut
  • Tävlingen avslutas 23/5 kl.12.00

Anmäl
2013-05-17 09:52 #3 av: Niini

Ett sätt som jag kom att tänka på när vi planerade vårt bröllop är att lägga

denna

caketopper högst upp på bröllopstårtan. Sen se hur många som märker det o se hur ryktet sprider sig bland borden ;)

Anmäl
2013-05-17 11:15 #4 av: Mabrotnosh

Vi hade funderingar på att trycka upp fyra t-shirts där det stod världens bästa mormor eller morfar farmor eller farfar på. Men det blev aldrig så.

Anmäl
2013-05-17 11:19 #5 av: Destany

När jag berättade det för min bästa kompis så fotade jag grav testet o skickade till henne. För våra föräldrar berättade vi på julafton och då hade vi köpt 2 nappar som vi slog in i julklappar som jag hade i min väska o vi sen smugglade till dem så de öppnade dem samtidigt o de fick själva koppla nappen till graviditeten

Anmäl
2013-05-19 10:29 #7 av: noir

När vi gick ut med det för alla andra som inte stod oss nära använde vi oss av Facebook. Jag la upp en bild på en kanelbulle i ugnen och skrev en text.
"Jag och Sebastian har bakat bullar. Blev dock lite rädd att det blivit något galet, men har nu fått se att det verkar som om det jäser fint i ugnen. Så runt 37 grader i ca 25 veckor till har vi förhoppningsvis en väl gräddad bulle!"

Anmäl
2013-05-22 07:32 #9 av: Lillalukas

Till några utav våra vänner sa jag bara lite plötsligt "Emil ska bli pappa" (min sambo) å av någon konstig andledning var svaret "grattis Emil", o sen verkade det bli lite funderingar innan sambon sa å Malin skall bli mamma innan jag fick gratulationer.
Lite kul att ingen tänkte på att gratulera oss båda när man sa det så :)

Anmäl
2013-05-22 15:42 #10 av: Frida

Mina föräldrar skulle åka och hälsa på min syster i Oxford så de fick med sig ett paket till henne med lite svenskt godis. Vad de inte visste var att i det paketet låg ytterligare tre paket, ett till dem vardera. Syster fick sedan inte öppna paketet fören alla tre kunde prata med mig och min sambo på Skype.

Syster blev väldigt glad för godiset men det blev helt tyst när de alla tre öppnade sina små paket med bebiskläder. Pappa fick en mössa och mamma fick matchande vantar medan syster fick en liten vit body som jag hastigt skrivit ner följande text på med textilpenna:

"Om du tycker att jag är söt ska du se min moster!"

Minen när polletten trillade ner hos syster är oslagbar! Och att vi har alltihopa inspelat via Skype gör det extra roligt för då kan vi visa barnet det sedan Skrattar


Värdinna på Fantasy
Medarbetare på World of Warcraft

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.